Vi utfører alt innen dekkservice

Vi tilbyr 24-timers service for våre kontokunder, og har utrykning med fullt utstyrt servicebil

Nyt en varm kopp kaffe mens vi fikser bilen for deg

Omlegg — Hjulskift — Balansering — Hjulstillingskontroll — Felgretting — Pigging av dekk — Dekkhotell — Lapping — Seiping — Rilling — Væskefylling av hjul — Vulking

Våre tjenester

Omlegg

Skal du legge om til sommerdekk eller vinterdekk i Buskerud? Vi gjør gjerne jobben for deg!

Hjulskift

Trenger hjulene en utskifting? Det fikser vi på kort tid!

Balansering

Har du opplevd at bilen rister i enkelte hastigheter? Det kan være fordi hjulene ikke lenger er i balanse. Dette kan slite på dekk, hjuloppheng, styrekuler, opphengskuler og støtdempere. Vi balanserer dine løse hjul, så du kan ferdes tryggere og mer økonomisk i trafikken.

Hjulstillingskontroll

Dersom bilen trekker til en side, eller du merker skjev slitasje på dekkene, kan det være fordi hjulene har havnet ut av stilling. Hjulstillingskontroll er en viktig service å ta på bilen. Vi avdekker skjevhet eller mangler hos dine hjul, slik at du kan nyte en optimal kjøreopplevelse.

Felgretting

Har du fått en bulk eller skade i felgen? Det kan fortsatt være fullt mulig å reparere den, så du slipper å kjøpe ny. Dette fikser vi enkelt for deg!

Pigging av dekk

Vi setter pigging på dine dekk for deg!

Dekkhotell

Trenger du en plass å oppbevare dine dekk fram til du skal skifte igjen? Lagre dekkene i vårt dekkhotell — trygt og praktisk!

Lapping

Har du fått en rift eller et større hull i dekket? Vi reparerer dine dekk raskt og enkelt!

Seiping

Seiping går ut på å kutte opp dekket i fine snitt på tvers av slitebanen på bildekket, med hensikt å øke friksjon og oppbremsing på gatt føre. Dekk med seiping gir deg det beste grepet på vinterføre!

Rilling

Ønsker du et bedre veigrep? Vi skjærer nytt mønster i dine dekk, slik at du kan føle deg enda tryggere når du ferdes på veien.

Væskefylling av hjul

Væskefylling av dekk utføres ofte på traktor, hjullaster og skogsmaskiner. Dette gjør dekkene tyngre, slik at de får bedre grep på veien.

Vulking

Har du punktert eller fått en større skade i dekket? Vi utfører vulking av dekk.

Ta kontakt oss for mer informasjon om priser.
Vi ser fram til å høre fra deg!